Mijn diensten

Wil je graag je Engels verbeteren en kun je daar mijn hulp goed bij gebruiken? Kijk dan hier wat het beste bij je past.

Vertalingen

Wil je je website laten vertalen, een blog, een presentatie of een artikel? Ik doe het graag voor je. Ik vertaal van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands. Met behulp van verschillende schrijfcursussen heb ik een vlotte schrijfstijl ontwikkeld.

Lees meer

Privéles

De les wordt op maat voor je gemaakt en je krijgt alle aandacht. Samen bepalen we waar de nadruk op komt te liggen, hoeveel lessen je nodig hebt en waar en wanneer deze lessen gaan plaatsvinden.

Lees meer

Groepsles

Het fijne van werken in groepsverband is je van elkaar leert en elkaar inspireert. Je kunt hier denken aan een bedrijfscursus. Net als bij privéles worden de lessen op maat gemaakt. In overleg met de opdrachtgever wordt beslist waar we extra aandacht aan gaan besteden, het tijdstip en de locatie. Er is een maximum van acht deelnemers zodat iedereen binnen de groep aan bod kan komen.

Lees meer

Cursussen

Een cursus Engelse conversatie is leerzaam en interessant en wat dacht je van een cursus Engelse literatuur?

Het voordeel van werken in groepsverband is dat je van elkaar leert en elkaar inspireert. Er is plaats voor acht deelnemers in de groep. Zodoende komt iedereen voldoende aan bod. Kijk op de agenda welke cursus, waar en wanneer wordt gehouden.

Lees meer

Walkie-Talkies

Wil je snel je Engelse spreekvaardigheid opfrissen, dan is een Walkie-Talkie wellicht iets voor je. Een Walkie-Talkie is een twee-uur-durende wandeling  waarin je alleen maar Engels spreekt. Onderzoek heeft aangetoond dat een mens beter leert wanneer hij in beweging is. Jij praat, ik luister en ik geef je waar nodig advies over je Engelse taalgebruik.

Lees meer